Welkom bij Autoservice Lenten

Autoservice Lenten B.V. is een jong modern, universeel autoservice bedrijf in Vianen.

 

Ons bedrijf staat voor betrouwbaar en klantgericht, met goede persoonlijke contacten en betaalbare service met een goede kwaliteit . Wij zijn gespecialiseerd in Diagnose stelling, het uitlezen van storingen, voor alle merken, daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het totale onderhoud.

 

Wij geven een professioneel en eerlijk advies voor zowel onderhoud, APK keuringen, Airco , banden en uitlijnen. Om de kwaliteit en kennis op een hoog niveau te houden zijn wij als Autocrew lid aangesloten bij Bosch Car service en bovendien Bovag lid.

 

Autoservice Lenten B.V. is RDW erkend en maakt gebruik van de modernste apparatuur . Onze werkplaats is ingericht met een rem testbank, 4gas tester/roetmeter, airco station, diagnose apparatuur en testkasten, kortom alles wat nodig is om u op een professionele manier van dienst te kunnen zijn.

 

Wij geven 3 maanden garantie op uitgevoerde werkzaamheden en een gratis APK keuring bij een grote beurt. Haal en breng service of het gebruik van een leenauto behoort tot de mogelijkheden, voorts kunt u ook bij ons terecht voor het inbouwen van een Carkit, Navigatie systeem of een HiFi/Video installatie.

 

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in de Sportlaan.